Bergs_logo_svart[1]-(2)

Garageportar och industriportar

- Kvalitetstillverkade av novoferm

Vi på Bergs i Umeå AB är återförsäljare av Novoferm garageportar och industriportar.  
Novoferm är en av Europas största porttillverkare.

Deras märke borgar för hög säkerhet, många valmöjligheter, och hög kvalitet.

Då de har sitt huvudkontor i Helsingborg och återförsäljare över hela landet så kan du vara förvissad om att reservdelar och service alltid finns tillgängligt.

Garageportar

Här hittar du ett brett och prisvärt sortiment av garageportar och portöppnare till villor och radhus. Novoferm garageportar är tillverkade i Tyskland och Sverige och håller högsta kvalitet. En takskjutport består av liggande sektioner i stålplåt som öppnas rakt upp och sedan skjuts in under taket med hjälp av skenor. Våra takskjutportar passar perfekt för automatisk öppning, med eller utan en fjärrkontroll.

Portöppnare

Sidomonterade portöppnaren Novoport är vår mest sålda öppnare. Novoport integreras med porten med ett fjädersystem och passar till alla Novoferms takskjutportar med bredd upp till fem meter. Motorn monteras på en av takskenorna och porten öppnas och stängs med hjälp av motorn som glider längs takskenan.

Industriportar

Novoferm erbjuder ett heltäckande sortiment av industriportar för alla typer av industrilokaler och offentliga byggnader. Dessa industriportar passar i miljöer där det ställs höga krav på funktion och hållbarhet.

Du kan välja att själv montera din industri- eller garageport, annars erbjuder vi på Bergs i Umeå AB professionellt montage. 
Hör av dig idag så kommer vi ut och kontrollerar måtten kostnadsfritt!

Du är också varmt välkommen till vår butik på Tankvägen 8 i Umeå, eller Tegelbruksvägen 12 i Örnsköldsvik.