Bergs_logo_svart[1]-(2)

Ytterdörrar / Slagportar

Ytterdörrar till rätt pris från  Källviksdörren och dieden/ekodoor

Säkert, smidigt och snabbt när du köper dörrar hos oss
Ytterdörrar och andra dörrar ska inte bara passa till fasaden, självklart ska den också passa vid montering. Vi på Bergs i Umeå AB kommer ut till dig kostnadsfritt och kontrollerar måtten till din nya dörr. Säkert, smidigt och snabbt. Snart sitter den på plats!
Vi är stolta återförsäljare av Källviksdörren och Dieden/Ekodoor som du kan läsa mer om nedan.

Vill du titta närmare på våra dörrar ? Du är varmt välkommen till vår butik på Tankvägen 8 i Umeå eller Tegelbruksvägen 12 i Örnsköldsvik. Du kan också kontakta oss direkt för att beställa, boka tid eller få reda på mer!

KÄLLVIKSDÖRREN

Vi är stolta återförsäljare av svensktillverkade dörrar från Källviksdörren. Här hittar du ytterdörrar, förrådsdörrar, bastudörrar och slagportar från ett av landets ledande dörrsnickerier. Vi kan bland annat erbjuda dig:
 
Ytterdörrar med eller utan fönster. Spårfräst utsida med slät insida. Dörrbladen har en tjocklek på 64 mm med stabiliserande aluminiumplåtar för högsta formstabilitet. Säkerhetslås och säkerhetsslutbleck klass 3. Alla dörrar har bakkantssäkringsfunktion. 10-års formgaranti medföljer din ytterdörr.
 
Förrådsdörrar för uppvärmda och ouppvärmda utrymmen och i olika utseenden. Med furupanel, obehandlad spårfräst och ytbehandlad spårfräst.
 
Rejäla slagportar med senaste design för att matcha din ytterdörr. Dörrar till friggebod, förrådsutrymmen och varmgarage. 
 
Bastudörrar ska klara både fukt och höga temperaturer. Dessa är tillverkade av obehandlad granpanel med eller utan klarglas. Du kan också välja en helglasad dörr med 8mm härdat glas i en rökfärgad ton

DIEDEn / EKODOOR

Ett välkänt namn inom dörr och garageportbranschen sedan många år tillbaka.

Dieden /Ekodoors styrka är hantverkskunnande och konstruktion som ger produkter med hög kvalitet.
De kan också tillverka efter kundspecifika önskemål till konkurrenskraftiga priser.
Dieden-Ekodoor är dessutom Sveriges ledande tillverkare av vipportar och slagportar. Idag är Diedenporten marknadsledande på portar till radgarage och de har Sveriges bredaste sortiment av portar till villagarage.

De tillhandahåller både vipp-, slag- och takskjutportar.
Dieden-Ekodoor ligger i Broby och här tillverkas ytterdörrar och portar. De använder till största delen svenskt material och svenska underleverantörer. Därigenom får vi miljömässiga fördelar och kan ha en tät kontakt med underleverantörerna som gynnar produktkvalitet och leveranstid.