Skip to content
Måttanpassade produkter
Snygg design
Snabba leveranser
Hög kvalitet
Menu
Menu
Prisvärda solskydd för alla miljöer

Behöver du nya persienner eller en markis som ger skön skugga på din uteplats? Som återförsäljare åt ENYROOM kan vi erbjuda det mesta.

Du kan köpa markiser, persienner och andra solskydd: Skydd för uteplatsen, men även exempelvis lamellgardinerplisségardiner, solfilm och andra solskydd för montering inomhus. Här hittar du marknadens bredaste sortiment och allt tillverkas måttanpassat för att passa just ditt hus och dina fönster. Solskydd på ditt sätt, helt enkelt!

Vi erbjuder solskydd för både privata hem och företag, till exempel hotell och restauranger. Vi kan vi erbjuda måttanpassade solskydd av hög kvalitet, anpassade för svenska förhållanden. Till riktigt konkurrenskraftiga priser dessutom!

Vi måttanpassar för varje kund

I stort sett alla våra markiser och övriga solskydd tillverkas måttanpassade för dig som kund och därför är vi noga med att beställningarna blir rätt. Låt oss komma på ett kostnadsfritt hembesök för att hjälpa dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats. Vi tar också med oss produktkataloger, tygprover och annat vi kan behöva hem till dig. Av erfarenhet vet vi att det lönar sig i slutändan att tänka rätt från början. Vi gör kostnadsfria hembesök i centrala Umeå, men också i till exempel Böleäng, Ersboda, Grubbe, Holmsund City, Obbola, Röbäck, Sofiehem, Sävar, Tavleliden, Teg, Tomtebo, Umedalen och Vännäs. Vi finns även till för er i Örnsköldsvik.

Plisségardiner, Lamellgardiner, Persienner, Umeå, Örnsköldsvik, Vännäs

Plisségardiner, Lamellgardiner, Persienner, Umeå, Örnsköldsvik, Vännäs

Plisségardiner, Lamellgardiner, Persienner, Umeå, Örnsköldsvik, Vännäs